Royal Canin Kitten Sterilised Jelly 12x85 g

I lager    Affiliate-länk till VetZoo

Royal Canin Kitten Sterilised Jelly 12x85 g

Det här våtfodret är speciellt utformat för steriliserade kattungar i åldrarna 6 - 12 månader.
När man låter sterilisera sin katt så brukar den bli lugnare och även få en långsammare metabolism. Man kan i samband med detta behöva byta foder till ett med lite lägre energiinnehåll.
Samtidigt så är det såklart viktigt att tänka på att en kattunge behöver få i sig ordentligt med energi varje dag för att växa sig stor, stark och frisk.
Detta fodret är särskilt tillverkat för att tillgodose båda dessa behoven, så att din kattunge kan växa ordentligt utan att bli för rund om magen!

Royal Canin Kitten Sterilised Jelly består av läckra bitar i gelé, och fodret är särskilt tillagat för att kattungar ska tycka om det!

Detta våtfodret stöttar kattungens immunförsvar tack vare de välbalanserade näringsämnena. Energinivåerna i våtfodret jobbar för att din kattunge inte ska gå upp för mycket i vikt, samtidigt som fodrets protein och mineraler ser till att kattungen växer ordentligt!

Royal Canin Kitten Sterilised Jelly 12x85 g finns i kategorin Kattunge - Kattungefoder - Våtfoder till kattunge. Royal Canin är ett av våra märken som säljs direkt av VetZoo.

Läs mer…