Royal Canin Veterinary Diet

Royal Canin Veterinary Canine Gastrointestinal Low Fat Mousse - 24 x 420 g

1 279 kr
I lager    Sponsrad länk

Allmän information: Det rekommenderas att rådfråga en veterinär före användning. När du matar ett dietfoder bör du träffa din veterinär regelbundet för kontroller. Skulle din hunds hälsa försämras måste du omedelbart uppsöka veterinär. Om din hund behöver en fettsnål diet och utöver detta kämpar med matsmältningsbesvär är det viktigt att den får en välbalanserad kost. Royal Canin Veterinary Canine Gastrointestinal Low Fat är ett våtfoder med lågt fettinnehåll. Det är speciellt utformat för att stödja hundens matsmältning ochsamtidigt reglera lipidmetabolismen vid hyperlipidemi. Lättsmälta ingredienser, kombinerade i en läcker sammanställning, ser till att din hund får tillräckligt med energi även om maten är fettsnål. Royal Canin Veterinary Canine Gastrointestinal Low Fat innehåller en anpassad mix av fibrer, även prebiotiska fibrer, som stödjer tarmens aktivitet och kan gynna en effektiv matsmältning. Fodret avrundas av ett högt innehåll av essentiella fettsyror. Royal Canin Veterinary Canine Gastrointestinal Mousse i överblick: Dietiskt helfoder för hundar för att reglera lipidmetabolismen vid hyperlipidemi Låg fetthalt: skräddarsydd diet för att möta behoven hos hundar som kräver en kost med låg fetthalt Högt innehåll av essentiella fettsyror För att stödja matsmältningen: lättsmälta ingredienser med ett balanserat fiberinnehåll, med prebiotika Helfoder: för att täcka hundens energibehov Balanserat fiberinnehåll: för att stödja normala tarmrörelser Särskilt välsmakande: hög acceptans även hos hundar med nedsatt aptit Lämpligt att blanda med torrfoder: perfekt att kombinera

Royal Canin Veterinary Canine Gastrointestinal Low Fat Mousse - 24 x 420 g finns i kategorin Hundfoder. Royal Canin Veterinary Diet är ett av våra märken som säljs direkt av Bitiba.

Läs mer…

Bitiba

bitiba.se – din lågpris hund- & kattbutik erbjuder billiga hundprodukter, kattprodukter, hundmat, kattmat, hundgodis, kattsand & mycket annat!

Kategori: Hundfoder