Royal Canin Veterinary Diets Cat Gastrointestinal Kitten 12 x 195 g

I lager    Affiliate-länk till VetZoo

Royal Canin Veterinary Diets Cat Gastrointestinal Kitten

Detta veterinärfodret är särskilt framtaget för att passa växande kattungar som har problem med magen! Fodret har en mousse-liknande konsistens vilket gör det mycket lätt att tugga. Detta underlättar övergången från mjölk till foder!

Royal Canin Veterinary Diets Cat Gastrointestinal Kitten är näringsrikt och mycket lättsmält. Det innehåller alla näringsämnen kattungen behöver på en daglig basis, och det brukar även locka kräsna kattungar att äta.

Fodret innehåller en specifik blandning av kostfibrer som främjar en bra matsmältning. Royal Canin Veterinary Diets Cat Gastrointestinal Kitten innehåller prebiotika!

Kom ihåg att veterinärfoder endast ska ges på inrådan från din veterinär. När du väljer att köpa detta foder bekräftar du även nedanstående:


Mitt djur är undersökt av veterinär som rekommenderade användning av detta foder på basis av veterinärens diagnos.
Jag har förstått att så länge mitt djur äter detta foder rekommenderas att jag söker veterinärrådgivning minst var sjätte månad.
Jag har förstått att så länge mitt djur äter detta foder skall jag omgående söka veterinärrådgivning om djurets hälsotillstånd försämras.

Royal Canin Veterinary Diets Cat Gastrointestinal Kitten 12 x 195 g finns i kategorin Veterinärfoder - Veterinärfoder till katt - Mag- & Tarmsjukdom. Royal Canin Veterinary Diets är ett av våra märken som säljs direkt av VetZoo.

Läs mer…