Royal Canin Veterinary Diets Dog Derma Sensitivity Control Chicken with Rice 12 x 410 g

I lager    Affiliate-länk till VetZoo

Royal Canin Veterinary Diets Dog Derma Sensitivity Control Chicken with Rice 420 g

Detta våtfodret är särskilt framtaget för att passa hundar som har problem med foderallergier och intoleranser. Det är tillverkat av ett begränsat antal proteinkällor vilket underlättar för känsliga hundar, och minskar risken för intoleranser.

Royal Canin Veterinary Diets Dog Derma Sensitivity Control Chicken with Rice är tillverkat i en smaskig paté som är lätt att tugga för hundar i alla storlekar. Fodret arbetar för att stötta hundens naturliga hudbarriär vilket främjar en frisk hud.

Fodret är berikat med fettsyrorna EPA och DHA som både är bra för huden och för matsmältningen.

Royal Canin Veterinary Diets Dog Derma Sensitivity Control Chicken with Rice innehåller näringsämnen som främjar en sund matsmältning.

Kom ihåg att veterinärfoder endast ska ges på inrådan från din veterinär. När du väljer att köpa detta foder bekräftar du även nedanstående:


Mitt djur är undersökt av veterinär som rekommenderade användning av detta foder på basis av veterinärens diagnos.
Jag har förstått att så länge mitt djur äter detta foder rekommenderas att jag söker veterinärrådgivning minst var sjätte månad.
Jag har förstått att så länge mitt djur äter detta foder skall jag omgående söka veterinärrådgivning om djurets hälsotillstånd försämras.

Royal Canin Veterinary Diets Dog Derma Sensitivity Control Chicken with Rice 12 x 410 g finns i kategorin Veterinärfoder - Veterinärfoder till hund - Foderallergi. Royal Canin Veterinary Diets är ett av våra märken som säljs direkt av VetZoo.

Läs mer…