Royal Canin Veterinary Diets Gastrointestinal Kitten

I lager    Affiliate-länk till VetZoo

Royal Canin Veterinary Diets Cat Gastrointestinal Kitten

Detta är ett veterinärfoder som är särskilt framtaget för att passa växande kattungar som har problem med magen. Fodret är näringsrikt och har en mycket hög smältbarhet för att underlätta matsmältningsprocessen. Det innehåller alla näringsämnen kattungen behöver och har en läcker smak för att locka kräsna kattungar att äta.

Royal Canin Veterinary Diets Cat Gastrointestinal Kitten-Med prebiotika och kostfibrer!

Fodret innehåller en specifik blandning av kostfibrer som främjar en bra matsmältning. Royal Canin Veterinary Diets Cat Gastrointestinal Kitten innehåller även  prebiotika som främjar en god miljö i mage-och tarm.


Veterinärfoder för växande kattungar med matsmältningsproblem
Med kostfibrer och prebiotika
Underlättar matsmältningsprocessen
Näringsrikt med god smak för att locka kattungen att äta
 


Kom ihåg att veterinärfoder endast ska ges på inrådan från din veterinär. När du väljer att köpa detta foder bekräftar du även nedanstående:

Mitt djur är undersökt av veterinär som rekommenderade användning av detta foder på basis av veterinärens diagnos.
Jag har förstått att så länge mitt djur äter detta foder rekommenderas att jag söker veterinärrådgivning minst var sjätte månad.
Jag har förstått att så länge mitt djur äter detta foder skall jag omgående söka veterinärrådgivning om djurets hälsotillstånd försämras.

Royal Canin Veterinary Diets Gastrointestinal Kitten finns i kategorin Veterinärfoder - Veterinärfoder till katt - Mag- & Tarmsjukdom. Royal Canin Veterinary Diets är ett av våra märken som säljs direkt av VetZoo.

Läs mer…