Hill's Science Plan Cat Mature Adult 7+ Light Chicken (7 kg)

879 kr
I lager    Affiliate-länk till VetZoo

Egenskaper

HILL'S SCIENCE PLAN Light Adult torrfoder är ett foder med noggrant balanserad näring för katter som behöver ett lågkalorifoder. Detta gäller oavsett om den fyrbenta vännen har påtagliga viktproblem eller om det handlar om att bibehålla den hälsosamma vikten. Ingredienserna är högkvalitativa och kaloriantalet är 18% färre än i HILL'S SCIENCE PLAN Adult kattfoder. Med L-Karnitin adderat så stödjer detta foder därmed optimal kroppsvikt hos vuxna katter. Dessutom hjälper kvalitetsproteinet och de naturliga fibrerna att hålla katten nöjd mellan måltider, medan vitamin E och omega-6 fettsyrorna främjar en skinande päls och hälsosam hud. Det finns mer att älska med HILL's Sciene Plan-utseendet. Några av våra produkter har också nya namn, nya foderbitsformer och nya formuleringar.

Utfordring

Vänligen se förpackningen för kompletta utfodringsinstruktioner. Anpassa mängden vid behov för att bibehålla din katts optimala kroppsvikt. Är du osäker- fråga din veterinär. Första gången du ger detta foder? Blanda en ökande mängd av det nya fodret samtidigt som du minskar mängden av det gamla under 7 dagar. Se till att alltid ha friskt vatten tillgängligt. Din katts nutritionella behov kan förändras med åldern. Fråga din veterinär vid varje besök.

Pengarna Tillbaka Garanti

Hill's är en av världens ledande fodertillverkare och alla ingredienser i Hill's hund- och kattfoder håller en mycket hög kvalitet. Vi erbjuder därför dina pengarna tillbaka om du inte är nöjd med ditt foder från Hill's.

Användning


Torrfoder till vuxna katter med 18% färre kalorier än HILL'S SCIENCE PLAN Mature Adult kattfoder
Tillför L-karnitin för att hjälpa till att främja ideal kroppsvikt hos din fullvuxna katt
Använder protein av hög kvalitet och naturliga fibrer för att hjälpa din vuxna katt att undvika hunger mellan måltiderna
Utmärkt låg-kalorikälla med vitamin E och omega-6 för att ge din vuxna katt hälsosam hud och päls
Tillverkad med ingredienser av hög kvalitet
Rekommenderas av veterinärer

Hill's Science Plan Cat Mature Adult 7+ Light Chicken (7 kg) finns i kategorin Katt - Kattmat - Specialfoder - Dietfoder till katt. Hill's är ett av våra märken som säljs direkt av VetZoo.

Läs mer…