SMAAK Cat Adult GrainFree Sterilised Turkey & Pork (1,5 kg)

149 kr
  Kommer snart    Affiliate-länk till VetZoo

SMAAK Cat Adult GrainFree Sterilised Turkey & Pork

Ge din katt en balanserad och näringsrik kost med SMAAK Cat Adult GrainFree Sterilised Turkey & Pork, speciellt utformad för steriliserade katter. Detta spannmålsfria torrfoder innehåller högkvalitativa ingredienser som tillgodoser din katts unika behov efter sterilisering. Huvudingrediensen är kalkon och gris, som utgör en optimal proteinkälla för muskeluppbyggnad och energiförsörjning.

Kalkon och gris är utmärkta proteinkällor som främjar muskelhälsa och ger en smak som katter älskar. Fodret innehåller också potatis och ärtprotein, som ger lättsmält energi och stödjer en sund matsmältning. Tillsatta vitaminer och mineraler säkerställer att din katt får alla nödvändiga näringsämnen för ett hälsosamt liv. Omega-3 och omega-6 fettsyror från linfrö och laxolja främjar frisk hud och glansig päls, medan naturliga antioxidanter från tranbär och blåbär stöder immunförsvaret.

SMAAK Cat Adult GrainFree Sterilised Turkey & Pork-Proteinrikt och fettsnålt

Ett foder utformat för att hjälpa till att bibehålla en hälsosam vikt och en optimal kroppskondition hos steriliserade katter, vilket gör det till ett perfekt val för att säkerställa din katts välbefinnande och livskvalitet. Ge din katt en kost som kombinerar smak och näring med SMAAK Cat Adult GrainFree Sterilised Turkey & Pork.


Kattfoder för steriliserade katter
Med kalkon och gris
Stöttar en hälsosam vikt
Fritt från spannmål

Läs mer…