SMAAK

SMAAK Kitten Kyckling (1,5 kg)

139 kr
I lager    Sponsrad länk för Arken Zoo

SMAAK Kitten Kyckling

Detta torrfoder är särskilt framtaget för att passa växande kattungar av alla möjliga olika kattraser. Fodret innehåller allt din kattunge behöver på en daglig basis när det kommer till näringsämnen, och det är således ett komplett helfoder. Givetvis kan du välja att ge ett våtfoder också, om du föredrar att ge din kattunge lite mer blandad kost.

SMAAK Kitten Kyckling är tillverkat i Finland. Detta är ett välsmakande och knaprigt torrfoder som vi tror att din kattunge kommer älska.

Fodret är baserat på kyckling, och 25% av kycklingen är färsk - detta skapar en härlig smak. God smak säkerställs också genom att man tillsatt kycklinglever och kycklingfett till fodret.
Denna kattmat innehåller också fettsyror från lax - dessa är jättebra för hud och päls men även för hjärnans utveckling.

Kolhydraterna i fodret kommer ifrån en blandning av spannmål och potatis.

SMAAK Kitten Kyckling innehåller fibrer från grönsaker såsom exempelvis rödbeta. Fibrerna stöttar magen och tarmen, ger en knaprig konsistens och hjälper till att motverka hårbollar. Det här kattungefodret innehåller också prebiotika, FOS och MOS, som främjar god matsmältning.

Utöver detta så innehåller fodret tranbär som är bra för kattens urinvägar och yucca som minskar lukten från avföringen.

Storlek på foderkulorna:


9 x 4 mm


Om SMAAK

SMAAK tillverkar sitt färskfoder och torrfoder för hundar och katter i sin fabrik i Finland.
Fabriken använder endast förnybar el, från vatten, vind och sol.

SMAAK Kitten Kyckling (1,5 kg) finns i kategorin Kattunge - Kattungemat - Torrfoder till kattunge. SMAAK är ett av våra märken som säljs direkt av Arken Zoo.

Läs mer…