TIAKI

TIAKI fluffiga bollar leksaksset - 4-pack

19 kr
I lager    Sponsrad länk

Vem kan motstå färgglada, fluffiga lekbollar? Och det gäller särskilt för din katt när den upptäcker kattleksakssetet med fluffiga bollar från TIAKI. Dessa fyra små, färgglada bollar är perfekta för din nyfikna katt att leka med, jaga och fånga. Bollarna är lätta och behändiga – perfekta att puffa på med tassarna och jaga runt i rummet. De passar också bra för små kattungar när de ska träna sin skicklighet och koordination. Varje boll är tillverkad av mjukt, gosigt material som är skönt att hålla i och som väcker kattens intresse om och om igen. Den färgglada designen är inte bara snygg att titta på, det är också lätt att hitta en boll om den till exempel hamnar under soffan. Oavsett om du har flera katter eller bara behöver reservbollar till din pälskling så är kattleksakssetet med fluffiga bollar från TIAKI är en hit. Designen må vara enkel, men katten har jättekul! TIAKI kattleksaksset fluffiga bollar i överblick: Färgglatt lekbollsset för katter Fyra lekbollar: idealiskt för hushåll med flera katter eller som reserv Små och lätta: perfekta att puffa på och fånga, även för kattungar Fluffig yta: mjukt material, för en behaglig känsla Färgglad design: snygga att titta på och lätta att hitta Färg: flera färger Material: polyester Mått: vardera ca Ø 4 cm Observera: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur med leksaken utan uppsikt. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Förvaras borta från värmekällor och öppna lågor. Kassera produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling får uppleva, oavsett om det är leksaken som den konstant gnager på, klösträdet som den vässar sin klor på varje dag eller sängen där den lyckligt rullar ihop sig och tillbringar en hel del timmar. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra, skinande stunderna som ger glädje åt er båda, och även i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.

TIAKI fluffiga bollar leksaksset - 4-pack finns i kategorin Kattillbehör. TIAKI är ett av våra märken som säljs direkt av Bitiba.

Läs mer…

Bitiba

bitiba.se – din lågpris hund- & kattbutik erbjuder billiga hundprodukter, kattprodukter, hundmat, kattmat, hundgodis, kattsand & mycket annat!

Kategori: Kattillbehör