TIAKI

TIAKI snuffelmatta med geometriska former - L 70 x B 70 x H 1 cm

161 kr
I lager    Sponsrad länk

Skäm bort din fyrbenta kompis med snuffelmattan från TIAKI och låt den kasta sig in i en värld full av nya upptäckter och äventyr! Där finns många gömställen för godis, och kombinationen av olika geometriska former ger din fyrbenta vän en effektiv och spännande sysselsättning. Snuffelmattan från TIAKI kan främja hundens luktsinne och mentala utveckling, bidra till att den slipper ha tråkigt och dessutom minska stress. Ovansidan av snuffelmattan från TIAKI består av gosigt mjuk polarfleece, medan de glidsäkra nopporna på undersidan ger ett optimalt grepp. Det är mycket viktigt för att hunden ska kunna leka och nosa utan att mattan hela tiden glider iväg och avbryter den. Och det bästa är att mattan är mycket lättskött och enkelt kan tvättas i maskin om den blir smutsig! TIAKI snuffelmatta med geometriska former i överblick: Kvadratisk snuffelmatta för hundar Stor yta: ger gott om plats att busa och nosa på Olika former och blomma i flera lager: många gömställen för godis Glidsäkra noppor: ligger stilla när hunden leker Av mjuk fleece: skonsam mot nos och tassar Bekväm: lätt att rulla eller vika ihop och förvara Lättskött: kan tvättas i maskin i 30 °C Färg: violett, ljusblå och vit Material: 100 % polyester Mått: L 70 x B 70 x H 1 cm Observera: Endast avsedd för husdjur. Lämpar sig inte för barn! Lämna aldrig husdjur med leksaken utan uppsikt. Inga leksaker är oförstörbara. Låt inte ditt husdjur använda en leksak som är skadad, trasig eller saknar delar. Om små delar sväljs av misstag ska du omedelbart uppsöka en veterinär. Förvaras borta från värmekällor och öppna lågor. Släng produkten och förpackningsmaterialet i enlighet med gällande lokala normer och föreskrifter. ______________________________________________________________________________ TIAKI försöker inte vara något speciellt, för det unika förhållandet mellan dig och ditt husdjur är redan speciellt – något som bara ni har. Tvärtom vill vi att TIAKI ska vara en del av ert dagliga liv. Vi vill vara delaktiga i alla lyckliga stunder som din älskling har: i leksaken som den gnager på hela tiden, i kopplet som den hämtar otåligt när det är dags för en promenad, eller i sängen där den somnar lyckligt efter en spännande dag. TIAKI ska vara det varumärke som står vid er sida i alla livets situationer: både i de vackra stunderna som ger glädje åt er båda, och i de stunder som är håriga, klösta eller söndertuggade. Det är där vi vill vara. TIAKI. En del av ert liv.

TIAKI snuffelmatta med geometriska former - L 70 x B 70 x H 1 cm finns i kategorin Hundtillbehör. TIAKI är ett av våra märken som säljs direkt av Bitiba.

Läs mer…

Bitiba

bitiba.se – din lågpris hund- & kattbutik erbjuder billiga hundprodukter, kattprodukter, hundmat, kattmat, hundgodis, kattsand & mycket annat!

Kategori: Generic PG 2