Royal Canin Veterinary Diets Cat Diabetic (3,5 kg)

I lager    Sponsrad länk för VetZoo

Detta är ett dietfoder som är tänkt att utgöra en del i en behandling och bör därför endast ges på veterinärs direkta inrådan. Så länge ditt djur äter detta foder rekommenderas att du söker veterinärvård minst var sjätte månad. Om ditt djurs hälsotillstånd försämras under tiden den äter detta foder bör du omgående söka veterinärrådgivning.

ROYAL CANIN VETERINARY DIETS DIABETIC är ett dietiskt helfoder avsett för katter med avsikt att reglera glukostillförseln vid diabetes mellitus.

Denna kattmat har ett högt proteininnehåll som bidrar till att sänka det totala energiinnehållet i fodret, vilket säkerställer en jämn glukostillförsel under en lång tid samt bidrar till en bibehållen idealvikt. En blanding av spannmål med lågt glykemiskt index minskar, tillsammans med psylliums gelbildande egenskaper, risken för hyperglykemi (högt blodsocker) efter måltid. Även det låga innehållet av stärkelse hjälper till att kontrollera blodsockerkurvan efter måltid.

Veterinär bör rådfrågas före användning eller före en förlängning av användningstiden. Diabetic används inledningsvis i upp till 6 månader.

Indikation/Rekommenderas vid:


diabetes mellitus


Kontraindikation/Rekommenderas inte vid:


dräktighet, digivning, tillväxt


OBS! Detta foder ökar vanligtvis kattens insulinkänslighet. Vi rekommenderar att följa blodglukos och insulinrespons när utfodringen påbörjas för att vid behov anpassa insulindosen.

 

När du väljer att köpa detta foder bekräftar du även nedanstående:
• Mitt djur är undersökt av av veterinär som rekommenderade användning av detta foder på basis av veterinärens diagnos.
• Jag har förstått att så länge mitt djur äter detta foder rekommenderas att jag söker veterinärrådgivning minst var sjätte månad.
• Jag har förstått att så länge mitt djur äter detta foder skall jag omgående söka veterinärrådgivning om djurets hälsotillstånd försämras.

Royal Canin Veterinary Diets Cat Diabetic (3,5 kg) finns i kategorin Veterinärfoder - Veterinärfoder till katt - Diabetes. Royal Canin Veterinary Diets är ett av våra märken som säljs direkt av VetZoo.

Läs mer…