Royal Canin Veterinary Diets Cat Satiety Weight Management (6 kg)

I lager    Sponsrad länk för VetZoo

Royal Canin Veterinary Diets Cat Satiety Weight Management

Detta veterinärfodret är särskilt utformat för att passa katter som har problem med övervikt och som behöver hjälp att nå - eller bibehålla - sin idealvikt.

Fodret bidrar till viktminskning och hjälper sedan till att bibehålla vikten utan att katten går upp i vikt igen.

Royal Canin Veterinary Diets Cat Satiety Weight Management är rikt på naturliga kostfibrer som ökar mättnadskänslan och förhindrar att katten blir hungrig och tigger mellan måltiderna.

Den höga proteinhalten hjälper till att stötta en hälsosam viktnedgång samtidigt som katten behåller sin muskelmassa. Vid felaktig eller för snabb viktnedgång kan muskelmassan drabbas negativt.

Kom ihåg att veterinärfoder endast ska ges på inrådan från din veterinär. När du väljer att köpa detta foder bekräftar du även nedanstående:


Mitt djur är undersökt av veterinär som rekommenderade användning av detta foder på basis av veterinärens diagnos.
Jag har förstått att så länge mitt djur äter detta foder rekommenderas att jag söker veterinärrådgivning minst var sjätte månad.
Jag har förstått att så länge mitt djur äter detta foder skall jag omgående söka veterinärrådgivning om djurets hälsotillstånd försämras.

Royal Canin Veterinary Diets Cat Satiety Weight Management (6 kg) finns i kategorin Veterinärfoder - Veterinärfoder till katt - Övervikt. Royal Canin Veterinary Diets är ett av våra märken som säljs direkt av VetZoo.

Läs mer…